You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
Contest Blog Paling Comel.
Tuesday, January 3, 2012 | 1/03/2012 09:49:00 PM | 0 comments
Assalamualaikum. Hai Hai. Aku kena tag. Toink toink. Aku di tag oleh Kak Eyra. Ya, sememang nya kak Eyra memang suka tag aku. Haha. Ok, jom kita teruskan.


Nak join, picit link bawah banner tu ok? Jom tengok syarat dia pulak. 

  • Buat entry tentang contest ni "Contest Blog Paling Comel"
  • Tag 2 orang (pastikan mereka tahu)
  • #contest tidak dibatalkan jika kurang dari 5 perserta
  • melaola.blogspot.com jika url macam ini akan dibatalkan , mesti penuh 
 So, siapa jom tengok sapa kena tag :)


Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja