You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
Hi gorgeous!
Sunday, January 29, 2012 | 1/29/2012 03:14:00 PM | 0 comments
Greeting Text


Hi. Berkurun lama nya aku tak update blog. Cehwahhh.. Berkurun? Ehh.. Tak! Tak! I tipu ja. Youu jangan percaya ok. Alalala.. Ber 'I You' pulak kan? Saja nak gedik-gedik dengan korang. Gedik? No! Bukan maksud aku neh gedik. I meant, saja nak manja-manja dengan korang. Alaa, korang neh. Yang tu pun takpaham. Hihi. For today, siapa yang tak sihat angkat dua belah kening anda. Cepat! Nak tengok siapa yang tak sehat neh. Ok. Takdak siapa yang angkat, bermakna semua sihat la neh? Alhamdulillah Allah bagi kita kesihatan yang baik. 

Dua tiga hari neh, aku rajin rindu dengan blog kesayangan aku neh. Rasa rindu nak mengupdate dan tangan neh rasa gatal nak menaip keyboard neh. Taapiii, disebabkan ideal aku tengah kering sebab dilanda musim kemarau. Haha.Tapi sekarang ideal aku dah basah. Tu yang aku update hari neh. Lagipun besok dah sekolah? Besok dah sekolah? OMaiiGoatt! Apa pun tak siap lagi. Baju tak gosok, kasut sekolah tali pun tak bubuh lagi, jadual tak susun lagi, bla..bla..bla.. Hahaha, macam-macam tak buat lagi. Yaa, aku memang suka buat kerja last-last minit neh. Malam sat g kalut la nak buat yang tu yang neh. Hahaha.. 

Tak sangka la besok dah sekolah. Keejapp ja cuti. Rasa macam malaih ja nak bangun pagi-pagi. Nak mandi lagi la malaih. Sejuk! Haha.. Nak tau tak sebelum raya cina. Aku alami satu masalah. Yaa, masalah berkenaan budak tu. Aku dah malaih nak mention nama dia. Korang paham-paham sendiri la. Lepaih-lepaih kejadian tu. Diri aku terus automatik berpikiran positif. Haaa, aku tak sangka. Tu la orang cakap. Pengalaman membuat kita berubah. Cehwahh.. Nak puitis lagi ka Fatimah oi, hihi.. 

And for that boy..
Wehh!. Hang nak tau tak? Disebabkan hang hati aku down teruk gila. Dann disebabkan hang jugak hati aku bangun balik. Kadang-kadang hati aku neh tertanya-tanya. Kenapa dalam bayak-banyak manusia kat bumi neh, aku kena jumpa orang macm hang. Kenapa tak orang lain. Kenapa hang? Mybe sebab takdir kan? Tapii aku tak salahkan takdir. Semenjak aku kenal hang, aku baru tau erti hidup neh macam mana? Erti sakit hati. Kecewa. Dan sedih -..- Semua aku rasa semenjak aku kenal hang. Mybe dulu aku pikiaq hang la orang yang paling aku sayang. Tapii sekarang aku pikiaq balik. Sebab aku sayang hang sangat-sangat la aku jadi macam neh. Aku menyesal jugak, tapi menyesal pun tak guna dah. Tapi kenapa aku yang jadi mangsa hang? And kenapa hang perbodohkan aku? Kenapa? Banyak tanda tanya. Ya Allah. Aku harap hang berubah dengan perangai hang tu. Hang kena ingat. Sekarang memang hang syok buat kat orang. Tapi hang kena ingat, suatu saat nanti hang akan rasa apa yang hang buat kat orang.

Cakap banyak pun tak guna. Nasihat banyak-banyak pun tak ekod buat apa kan? Ok. Forget about ayat kat atas tu. So, korang dah ready nak pegi sekolah? Seminggu korang lupakan sekolah, and seminggu korang lupakan homework. Mesti ada yang terlalu ready kankan? Untuk orang yang terlalu ready tu. Selamat bersekolah kite ucap kat awak! Kita tamatkan entry neh dengan Assalamualaikum.. Bai :)

#Tudiaaaaaaa... Ambik! Punya panjang aku taipp. Hahaha.. Nanti tak boleh update dahh..

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja