You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
TAGGING.
Tuesday, January 3, 2012 | 1/03/2012 04:01:00 PM | 2 comments

Assalamualaikum, hey guys.. Aku ditag la. Oleh siapa? Siapa lagi, kak comey neh la kak Eyra. haha.. Rajin betui dia tag aku.. Haha, btw thankyou kak Eyra :) Tag neh ada rules pulak. Jom tengok rules dia..

The Rules:


1 . 
you must post this rules in your entry.
2 . each person must post about themselves in their jurnal.
3 . answer the question than tagger set for you in their post. And create eleven new questions for new people you tagged to answer.
4 . you have to choose eleven people to tag link them on the post.
5 . go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6 . NO TAG BACK !
7 . no stuff in tagging section ''YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS''.
8 . " YOU ARE LEGITIMATELY'' -a.k.a REALY , TRUST , WITH ALL HONEST- have tag eleven people.


11 truth about Siti Fatimah :)

  1. Suka sangat Kpop :)
  2. Budak paling kuat jeles -.-
  3. Aku kuat merajuk tau, haha..
  4. Suka berangan, berangan yang teramad kritikal :)
  5. Bila orang buad taktau kat aku, aku memang suka bebai.
  6. Suka menangis, huhu..
  7. Aku suka bila orang caring pasai aku :)
  8. Benda paling aku tak suka, aku tak suka PLAYBOY -..-
  9. Suka menyanyi, yeahhh ! I like it..
  10. Aku suka tengok cerita karton, macam budak budak kan?
  11. And last aku sayang wahai blog tercinta :)
Ini question dari Kak Eyra :-

1. Suka korea tak?
- Suka gila, and minat gila..

2. Korang suka lagu apa?
-Lagu Kpop lerr..

3. Apa azam korang tahun baru ny?
-Azam ehh? Nak jadi anak solehah, cehh ^^

4. Apa coklat favourite korang?
-Cadburyy and KitKat

5. Pandai menari tak?
-Pandai, dalam mimpi jep, haha..

6. Minat MASTERCHEF tak?
-Minat, tapi tak buleh tengok. Tak dak Astro :(

7. Suka blog saya tak? wajib jawab ok..hehe
-Suka, blog awak comel macam awak..

8. Korang nak kawen umo bape?
-Hm, tak terfikir lagi, hehe..

9. Kuat makn tak?
-Kuat, sampai gemuk.

10. Bila korang marah, korang buat apa?
-Bila marah, marah orag yang tak bersalah. Kesian dia..

11. Dah jawab semua soalan ira??
-Dah, semua nya padat, hoho..

Ini 11 soalan dari aku ;-
  1. Korang kuat merajuk tak?
  2. Kalau Boyfiee korang curang, korang buat apa?
  3. Sembahyang cukup tak? :D
  4. Cuti sekolah hari tu pegi bercuti tak?
  5. Nak sekolah neh, bersemangat atau tidak?
  6. Dalam family, korang rapat dengan siapa eh?
  7. Blog kite cute tak? Jujur :)
  8. Awak ada peminat tak?
  9. Jeles tak dengan orang yang lebih cantik dari korang?
  10. Korang setia ke tak neh?
  11. Korang paham tak apa yang kite tanya?
Kena tag 11 orang? Waduhh.. Ok, aku tag:-
  1. Balqisz
  2. Nana
  3. Deqna
  4. Mirmashi
  5. Eyra
  6. Eiqah
  7. Farah Alia
  8. Dayah
  9. Cik Ana
  10. Gadis Bunga
  11. Hidayah



Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja