You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
Long time not see......
Tuesday, July 30, 2013 | 7/30/2013 06:14:00 PM | 0 comments
First of all. Assalamualaikum....

Err, test test ada orang tak? Hahaha lama tak update blog ni. Jadi tergagap-gagap pula. Terasa macam terasing pun ada dalam dunia blogger ni. Ye la kan dah berapa bulan aku tak update. Dah bersawang teruk dah. Sampai cari button template pun dah tak jumpa hahahaha. K apa khabar semuaaaaaaaaa? Rinduuuuuu aku tak? Rindu tak nii? Hehehe.

 Punca aku boleh update blog ni sebab aku ada masa. Ya aku free sekarang nii. Lately, ni busy nak mampus. Stress semakin membiak-biak dengan jayanya :/ Mana dengan trial nak dekat lagik. Omgaddddd lagi stress haku. Jangan kata la stress aku ni nasi 3 pinggan pun boleh habis hahaha. Kan? Stress sangat tu hahaha.
K Khamis ni bermula la trial haku dengan Sejarah kertas 3. And lepas raya pula untuk subjek seterusnya. Nampak gaya tak raya la aku. Nak raya pun tak senang. Eh ye ke? Budak sekarang ni. Nak raya punya pasal. Exam ka buku ka letak tepi dulu. Yang penting raya kan kan? Hahahaha tahu sangat.

Oh ya tiga hari lepas ada khabar yang agak buruk juga bagi aku and bagi sesiapa yang tidak menyukai PLKN. Hahahahahahahahahahaha k tak lawak. Aku dapat ah PLKN. Ya Allah, kalau boleh tolak. Aku nak tolak sampai jatuh, boleh? Hm hm. Tapi setengah orang kata best. Tak tau la best macam mana kan? 3 bulan kat sana. Entah aku rasa macam 3 tahun pa? Hahaha jangan la. Taknak la centu. Im gonna miss Keba hahaha. Dia tak dapat. Untung la kan -.-

Apa-apa pun taniah untuk sesiapa yang dapat p. Sesama kita menjalani liku-liku hidup kita selama 3 bulan disana sebagai pelatih. Hahahaha. Dapat jauh kan tak pasal hm.
Ok la. Sampai sini dulu. Letih tau dak update bulan puasa ni. Tangan aku pun puasa maa. Oh haa In Shaa Allah sebelum raya aku update k. So, harap kita dapat berkat dari malam 10 akhir Ramadhan ni. Aamin......
Bye




Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja