You've stuck in my blog♥ | ┬ástalker
The way I write
ada sambutan tak ?
Sunday, December 25, 2011 | 12/25/2011 08:12:00 PM | 0 comments
Assalamualaikum , hello . sebelum aku meneruskan entry aku untuk hari ini , cehh . aku suka buad ayat yang skema kan ? mybe sebab tahun depan azam nak jadi budak paling skema disekolah , haha . haihh , sudah sudah , aku nak teruskan pertanyaan aku neh . Hai awak ! sehat ? sehat eh ? pandai nye aku jaga kesihatan kan ? tengok kite dah iri hati sebab kite tak pandai jaga kesihatan macam awak . puihhh , kite malas nak makan ubat , awak tak pa la rajin kankan ? yeahh , siapakah gerangan awak yang aku katakan itu . korang la , tanya lagi .. betui kan ? korang sehat sebab rajin memakan or meminum ubat .. setuju tak ? tengok ! melalut dah neh ..
hari neh bapa buah kenduri korang pegi ? mesti banyak kan ? gemuk la lepas neh , haha . nak nak makan nasi minyak pulak . berminyak minyak badan korang , haha . jahat nya aku neh , tak ku sangka tak ku duga , haha ..
ok , kita melalut dengan tajuk diatas . whooatt ! aku buad apa sampai nak kena ada sambutan .. hoii , tak la , nak buad penerangan la neh . be patient ok ;)
tadi petang , aku ada masuk satu Giveaway neh , then ada la kasi link link kat orang . ramai yang like . aku rasa ada sambutan , ka aku ja yang perasan sorang sorang .. ehh  , tak tak . try tgok SINI . nak join klik situ nah . hadiah menarik . dapat contact lens , tak silap aku la . :)

#ada pengacau la , sebok ja abang aku sorang neh . -.-

Older Post | Newer Post
Disclaimer
Assalamualaikum, me Siti. Hi Mr. and Mrs yg gorgeous. Dah masuk tu ringan-ringan la tangan tu mengFollow ehh? Thankyouu ♥ Jasa baik anda amat saya hargai. :D

Facebook


Ask me anything?♥


Let's talk




Credit
Re - edit by : Hidayah
Template by : Jaja